onsdag 28 december 2011

Det händer mycket nu!

Efter ett långt blogg uppehåll, ja så långt att jag till och med hann avsluta bloggen, så känner jag att det är läge att börja blogga igen! Det händer mycket nu...Vi har haft en jätte härlig jul, den bästa på många år, Engla har mått så bra :-) Men redan på första vardagen efter jul så började det vända igen!

26/12 E får konstiga utslag över hela kroppen som kliar och är ilsket röda! Kommer fram till att det är nässelutslag, en reaktion på något hon ätit eller den nya medicinen? Sånt är tydligen vanligt de första 3 månaderna! Smörjer med mildison och kör en allergitablett och det verkar som det lägger sig.

27/12 E vaknar och gråter, har ont i h fot, haltar! Har även ont i H tumme, V handled! Utslagen har slutat kli men är fortfarande röda. eEr panodil var 4:e timme med början kl 9.30 och framåt kvällen är det bättre.

28/12 Inget ont i foten (haltar dock lite) eller handleden men i fingrarna kan varken böja upp eller röra dom. Ger panodli kl 9.45, mår bättre påem/kvällen men ena fingert har fastnat i böjt läge.

29/12 Har haft lite klåda under natten, fingret är fortfarande böjt och E beskriver sig som "trött" i de andra fingrarna! Klagar på huvudvärk (tänker genast på "trycket" förra vintern som en biverkning av cortisonet) ger panodil 8.15

Ja och här är vi nu... Vi får se hur allt artar sig men just nu känns det väldigt tveksamt om resan blir av :-( Är det ett tryck i huvud så är det kört! Vi har fått ögon tid den 11/1 att kolla det, 4 dagar innan resan!

1 kommentar:

  1. Första halvåret med Roactemra så hade jag en hemsk klåda på hela kroppen :-(
    Jag hoppas att det släpper igen!
    Kram

    SvaraRadera